• 026-32802000
  • این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال

آیین تودیع دکتر علیرضا شهیدی و معارفه دکتر داریوش اسماعیلی معاون وزیر صنعت، معدن وتجارت و رئیس سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات معدنی کشور، صبح امروز باحضور وزیر و معاونان وزارت صنعت، معدن و تجارت در محل این وزارتخانه برگزار شد.

todi2
 


 به گزارش روابط عمومی سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات معدنی کشور، صبح روز سه‌شنبه ششم آذرماه، در ساختمان وزارت صنعت، معدن و تجارت مراسم تودیع و معارفه یکی دیگر از معاونان وزیر برگزار شد و دکتر داریوش اسماعیلی که به‌عنوان رئیس سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات معدنی کشور منصوب شده بود، از امروز به صورت رسمی در این سازمان حضور پیدا کرد.

1

todi1f

todi2

ff
 
 بنا به این گزارش، پس از برگزاری آیین تودیع و معارفه در محل وزات صنعت، معدن و تجارت، رئیس سابق و فعلی سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات معدنی کشور در محل این سازمان حضور پیدا کرده و جلسه معارفه و آشنایی با مجموعه مدیران سازمان برگزار شد.
 
todi12414
 
todi11f
 
 
معاون وزیر صمت و رئیس سازمان زمین‌شناسی ضمن تاکید بر تداوم مسیر توسعه‌ای این سازمان، حفظ کرامت‌ و معیشت همکاران در هر رده شغلی، افزایش بهره‌وری، تقویت هرچه بیشتر جایگاه سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات معدنی کشور، جذب نخبگان، ارتباط بیشتر با دولت و مجلس، ایجاد نقشه راه اکتشافی در چارچوب برنامه هفتم توسعه را از مهمترین الویت‌های کاری خود دانست.
 todi8f
 
todi7f
 
todi14f
  
todi132

 

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال

اجلاسیه کشوری «پیشرانان صنعت و معدن» با حضور مقامات کشوری و لشگری همزمان با آغاز هفته بسیج در سالن میلاد محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران برگزار شد.

3

 

 به گزارش روابط عمومی مرکز پژوهش های کاربردی علوم زمین البرز، در این اجلاسیه سید محمد اتابک، وزیر صنعت، معدن و تجارت، محمدعلی دهقان دهنوی، رئیس سازمان توسعه و تجارت، دکتر شجاعی، معاون برنامه‌ریزی وزارت صمت، صدیف بیگ‌زاده، سرپرست شرکت سهامی نمایشگاه‌های بین‌المللی ج.ا.ایران، مجتبی اصغری، رئیس سازمان بسیج مهندسین صنعت و معدن کشور، سردار فرحی، معاون امور صنعتی و تحقیقاتی وزارت دفاع، سردار کفیل، مسئول مرکز راهبردی و اندیشه‌ورزی سازمان بسیج مستضعفین، دکتر بسطامی، رئیس سازمان نظام مهندسی معدن کشور، حسین معروفی، معاون هماهنگ کننده سازمان بسیج مستضعفین، اصغر ابراهیمی اصل، مشاور رئیس ستادکل نیروهای مسلح و دیگر فعالان حوزه صنعت و معدن حضور داشتند.

بر اساس این گزارش، در حاشیه این اجلاسیه نمایشگاهی از آخرین دستاوردهای شرکت‌های صنعتی و معدنی برگزار شد و سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی کشور هم با حضور فعال در این نمایشگاه به معرفی اهداف و دستاوردهای خود در این زمینه پرداخت.

 

1

5

2

4

 


ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال

به گزارش روابط عمومی وزارت صنعت، معدن و تجارت، وزیر صمت دکتر داریوش اسماعیلی را  به عنوان "معاون وزیر صمت و رئیس سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی کشور" منصوب کرد

Dr

 


در متن این حکم آمده است:

«نظر به تعهد، شایستگی و تجربیات ارزنده جنابعالی، به‌موجب این حکم به سمت «معاون وزیر صمت و رئیس سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات معدنی کشور» منصوب می‌شوید.

انتظار دارم با همکاری سازمان‌های همکار در شناسایی محیط‌های زمین‌شناسی، شناخت منابع و کشف ذخایر معدنی و شناسایی فرآیندهای پدیدآورنده و کنترل‌کننده مخاطرات زمین‌شناسی و رفتارسنجی آنها و گسترش پایگاه‌ داده‌های علوم زمین برنامه‌ریزی لازم را صورت دهید.

توفیق روزافزون جنابعالی در خدمت به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را در ظل توجهات حضرت ولی‌عصر (عج) از خداوند حکیم مسئلت می‌نمایم.»

گفتنی است، «داریوش اسماعیلی» که نماینده مردم شریف خرامه، سروستان و کوار (استان فارس) در ادوار نهم و دهم مجلس شورای اسلامی بود، پیش از این سمت‌های رئیس سازمان نظام مهندسی معدن و معاون امور معادن و صنایع معدنی وزارت صمت را برعهده داشته است. همچنین وی دارای مدرک دکترای زمین‌شناسی با گرایش سنگ‌شناسی و منابع اقتصادی زیرزمینی است و به‌عنوان استاد تمام، در دانشگاه تهران مشغول تدریس است.

 

 


 


ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال

 برای نخستین بار در دنیا، انحلال عناصر ارزشمند نیکل، کبالت و مس پر عیار از کانسارهای ارسنیدی توسط  باکتری‌های هتروتروف قلیایی دوست در ایران صورت گرفت.

 edit 5877417828817159128 121 1

 


 به گزارش روابط‌عمومی مرکز پژوهش های کاربردی علوم زمین البرز، رئیس اداره نانوبایوزمین این مرکز با بیان مطلب فوق گفت: تقریبا میکروارگانیسم‌های بومی اکثر معادن ایران توسط محققان اداره نانوبیوزمین جداسازی و شناسایی شده است. یکی از این  معادن، معدن آهن چغارت و چادرملو در ایران مرکزی است. تفاوت سویه های جداسازی شده از این معادن نسبت به معادن دیگر وجود باکتریهای هتروتروف قلیایی‌دوست است که قابلیتهای بسیار ارزنده ای در زمینه های مختلف علوم زمین از خود نشان دادند یکی از این قابلیتها  انحلال بالای کانی‌های ارسنیدی حاوی عناصر با ارزش است و طی مطالعاتی که دو سال به طول انجامید مشخص شد این میکروارگانیسم ها توانایی انحلال 100 درصدی نیکل و16 درصدی کبالت از نمونه های با عیار 5 درصد ارسنیک و 5 درصد نیکل و انحلال 70 درصدی نیکل و 62 درصدی کبالت  با عیار 50 درصدی ارسنیک  و33 درصدی نیکل را دارد.

به گفته دکتر زهره برومند، این روش، یک روش دوستدار محیط زیست و با استفاده از باکتری‌های محیطی سازگار با محیط زیست قابل انجام است که بر خلاف روشهای مرسوم، آسیبی به محیط زیست و انسان وارد نمی‌کند. او در ادامه درباره فواید این شیوه افزود: استفاده از روشهای میکروبی از لحاظ اقتصادی مقرون به صرفه و کم هزینه است و نیاز به تجهیزات فوق پیشرفته و دستگاه‌های خاص ندارد و به ساده‌ترین شیوه قابل اجراست.

رئیس اداره نانوبایوزمین مرکز پژوهش های کاربردی علوم زمین البرز گفت: در حال حاضر نمونه‌های منطقه پاتنگ بیرجند در استان خراسان جنوبی با پنج درصد نیکل و پنج درصد ارسنیک و نمونه‌های منطقه تالمسی یزد با 50 درصد ارسنیک و 33 درصد نیکل مورد مطالعه و ارزیابی قرار گرفته است.

نتایج این تحقیق در ژورنال Journal of Environmental Chemical Engineering.در آوریل 2024 به چاپ رسید.

 



 

 


© کلیه حقوق متعلق به وبسایت مرکز پژوهش های کاربردی سازمان زمین شناسی می‌باشد. | توسعه و طراحی : کانون تبلیغات پارس.