• 026-32802000
  • این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

دهمین نشست سراسری مدیران شبکه راهبردی برگزار شد

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 

دهمین نشست سراسری مدیران شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات برگزار شد.

main 2b7d07fec7275dd59e2712d309f1d659

 


به گزارش روابط عمومی مرکز پژوهش های کاربردی علوم زمین البرز، این مراسم با حضور رضا اسدی فرد مدیر شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی و شقایق حق جوی رئیس مرکز توسعه و هماهنگی تحقیقات و دیگر مدیران و اعضای این شبکه برگزار شد.

main 7792ac83756307a208b4f21c7be6d960

بر اساس این گزارش، اعضای این شبکه و سایر سازمان‌های همکار در این رویداد که هرساله یکی از مراکز عضو شبکه آزمایشگاهی میزبان آن است، ضمن تعامل و گفتگو با یکدیگر، به بررسی عملکرد آزمایشگاه‌ها، نیازها و نحوه ارائه خدمات جدید، تازه‌ترین اقدام‌ها، دستاورد‌ها و بیان تجربه‌هایشان می‌پردازند و با ظرفیت‌ها و توانمندی‌های یکدیگر از جمله مرکز میزبان آشنا می‌شوند.

این رویداد همچنین فرصتی است تا مدیران و فعالان مراکز عضو شبکه، به بیان دغدغه‌ها و چالش‌هایشان بپردازند، دیدگاه‌هایشان را با مسئولان شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی مطرح کنند و برای ریل‌گذاری مسیر پیش رو، توسعه خدمات آزمایشگاهی و ارتقای ظرفیت‌ها، به بحث، گفتگو و تبادل نظر بنشینند.

نشست سالانه، هدف دیگری را نیز دنبال می‌کند که ایجاد انگیزه، ترویج و فرهنگ‌سازی توسعه ظرفیت‌های آزمایشگاهی، مشتری‌مداری، ارتقای استاندارد‌ها و روش آزمون‌ها و در نهایت ارائه خدمات بهتر به مخاطبان با رونق پژوهش‌های کارآمد، ارتقای کیفیت محصولات و نیز تحول آفرینی در اقتصاد دانش‌بنیان است.

این گزارش می افزاید، در این نشست از مدیران آزمایشگاه‌هایی که در طول مدت یک‌سال گذشته عملکرد مطلوبی داشته اند، تقدیر به عمل آمد و ۲۰ مرکز آزمایشگاهی برتر و 10 آزمایشگاه که نسبت به سال گذشته رشد قابل توجهی داشتند ؛ مورد تقدیر قرار گرفتند.

از مرکز پژوهش های کاربردی علوم زمین کشور نیز، محمد برخی سرپرست آزمایشگاه‌های مرجع به عنوان مدیر ازمایشگاه‌های مرکز در شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی، در این نشست حضور یافت و به رایزنی با مدیران سایر آزمایشگاه‌ها در جهت زمینه‌سازی برای افزایش همکاری‌ها و تبادل تجربیات در آنالیز نمونه‌های علوم زمین پرداخت.

گفتنی است، نشست پرسش و پاسخ و بیان مشکلات با حضور مدیر و دبیر شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی و مدیران مراکز عضو شبکه و بازدید از آزمایشگاه های مرکز تحقیقات فیزیک پلاسما و مجتمع آزمایشگاهی رازی و همچنین آزمایشگاه فناوری نانو(تحقیقات اولتراسونیک) مجتمع دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم تحقیقات تهران، از دیگر برنامه‌های دهمین نشست مدیران مراکز عضو شبکه آزمایشگاهی بود.

 

 main 4292dd2f7ab19b7469093898917f72f2

شبکه راهبردی فناوری‌های راهبردی پلتفرمی است که به منظور اشتراک‌گذاری دستگاه‌ها و تجهیزات آزمایشگاهی، ارائه خدمات آزمایشگاهی و حمایت از توسعه کمی و بهبود کیفی خدمات آزمایشگاهی راه‌اندازی شده است. در این شبکه، خدمات آزمایشگاهی متنوعی در حوزه‌های فنی و مهندسی به متقاضیان ارئه می‌شود و آزمایشگاه‌های مرکز پژوهش‌های کاربردی علوم زمین البرز با ارتقاء سطح از "فعال" به "توانمند" در سال جاری همواره کوشیده است تا کیفیت و کمیت فعالیت‌های خود را بهبود بخشیده و جایگاه خود را در این شبکه ارتقاء دهد

main dc128d7f2bb3f3004bd99a938af8e381 

 


© کلیه حقوق متعلق به وبسایت مرکز پژوهش های کاربردی سازمان زمین شناسی می‌باشد. | توسعه و طراحی : کانون تبلیغات پارس.